OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julaften ♥ Her startet vi dagen med en kaffekopp og gaveåpning for pusene. Max tok ansvaret for å åpne alle sammen, han.. Så nå flyr de rundt her med de nye lekene sine, mens jeg ser på Askepott. Jeg har alltid følt meg som en av veldig få i Norge som liker «Reisen til julestjernen best», den er jo så fin! Ikke et ball og en kjærlighetshistorie, men en jente som har et ønske og går for det. Ut i stormen og alt. Og så husker jeg at jeg syntes Gulltopp var så søt da jeg var liten, ville være henne! Dra ut på eventyr sånn som hun gjør. (Uten å halvveis dø på veien da..) Det er rart hva man relaterer seg til når man er liten.

UANSETT, om din favoritt er Askepott, Julestjernen, Donald eller Snekker Andersen – håper du får en fantastisk julefeiring, logger av mobilen (det skal jeg prøve) og nyter dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stor juleklem fra Silje og pusene ♥