Det ble noen dager bloggfri i jula, som jeg ser at også flere bloggere har tatt. Er jo godt å koble litt av fra disse tekniske duppedittene en sjelden gang. Fokuset mitt har vært på familie og kjæresten, som snart reiser av gårde på jobbtur i 5 uker (!). Jeg tenkte å oppsummere hva som har skjedd i det siste:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 TING SOM HAR SKJEDD SIDEN SIST

– Jeg har spist meg mett på julekaker nesten hver dag 
– Max har vært en tur hos dyrlegen med en litt rar negl. Alt er fikset og vi fikk det gratis fordi det er jul ♥
– Jeg har begynt på treningssenter (Ingen er så sjokkert som meg)
– Jeg har feiret bursdagen til fine Susanne 
– Har bestemt oss for å ha en rolig nyttårsfeiring med kattene (Greit å sjekke at Charlie ikke blir redd)
– Har hatt sak i VG for første gang! Dere finner den HER.
– Blitt veldig klar for nytt år, og skrevet opp nye mål jeg vil nå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har du gjort i romjula? 

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: