Det har blitt en liten tradisjon for meg å oppsummere året som har vært. Noe som blir litt enklere med en blogg som dokumenterer mye av det! Så her kommer en oppsummering av mitt 2016 ♥

JANUAR – FEBRUAR – MARS 

Marius reiste på jobbtur i 5 uker (samme som han skal i januar), så da flyttet kusina mi inn hos meg en måneds tid! Vi koste oss med kattene våre, sunn mat og turer ute. Jeg fokuserte på bloggen, hadde gode lesertall og solgte inn en artikkel til ukebladet Allers. Reiste også til Trondheim og besøkte Marius, veldig kos! 

Prøvde også brune linser (et av mine mest leste innlegg, what?) og leste Bertrand sine motivasjonsbøker, magasiner og andre bøker. Koste masse med pusene – og så kom det jo snø! 

I februar besøkte jeg Dyrebeskyttelsen i Vestfold og skrev om dyrene jeg møtte der. For en jobb de gjør! Var også på flere Oslo-turer, blant annet begynte jeg og Ida å skrive på et manus til noe vi skal dele med dere i 2017! ♥

Snøen kom i store mengder, noe kattene synes var stor stas. Og tydeligvis hadde også jeg det gøy med snøen (som bildet under viser), haha. Viste også frem min «hemmelige» hobby – dukkehus! Jeg og Marius dro til Kragerø, og tok oss en ekstra lang påskeferie på hytta med pusene.APRIL – MAI 

Jeg fikk presseinvitasjon til filmen Grand Hotel, og fikk sett den her i Tønsberg! Møtte Atle Antonsen og fikk ta med meg kusina mi som hadde bursdag akkurat den dagen, så fikk vi feiret henne skikkelig ♥ Hadde også helvetesuke! Dette ble mye lest på bloggen, du kan lese hvordan det gikk HER. Er gira på å gjøre denne uka igjen 🙂 Også hadde pusene bursdag!

Hadde Q&A på bloggen, en mislykket videoblogg du kan se HER, var på idécamp en uke i Oslo med en filmidé, og begynte å drømme om extensions. (Og kjøpte nye sko! Som nå begynner å bli sykt slitte, har brukt dem hver dag, på byen, på trening – og uansett årstid)

I mai var vi i konfirmasjon i Kragerø, været var så fint i mai! Jeg prøvde å gjøre en siste innsats for å rekke eksamen, men klarte det bare ikke. Fikk også flere oppdrag på denne tiden som tok mye tid, begynte å skrive for både ShapeUp og Foreldre & Barn som var utrolig spennende! 

Ellers prøvde jeg å bli sunn (som alltid), reiste en tur til Lillehammer for å besøke venner (spiste verdens beste veggisburger på Stift), og fikk nytt kontor! Også hadde jeg bursdag da, hihi 🙂 

JUNI – JULI – AUGUST

Jeg jobbet mye med artikler denne sommeren, saken min i Allers kom ut, begynte skrivemøter hos Viken Filmsenter (med en kortfilmidé jeg har), gikk mye turer og var flink til å gå 10 000 skritt hver dag. Hadde også en kommentar i Dagbladet! (Nyttårsforsett check) 
 

Møtte venner og feiret bursdag, var i Grimstad på kortfilmfestival, solgte klær til inntekt for Dyrebeskyttelsen, var veileder ved sommerfilmskole i 2 uker, og Portugal vant EM! Det var sykt ♥ Hadde også leserrekord på bloggen med innlegget om at menn ikke får gråte, over 4000 innom bloggen!Var i Kragerø, en uke i Hellas og i Haugesund på Amandautdelingen! Der vant Marius Amanda for kortfilmen sin Frysninger (helt sykt!) og vi tok med oss skjønningen Charlie hjem – og ble plutselig puseforeldre til 3 puser, hihi. Og jeg fikk extensions, da 🙂 SEPTEMBER – OKTOBER

Var i Spania, og på skrivemøte med filmgruppa, var på bransjetreff for filmbransjen i Vestfold, hadde innspilling av en liten serie (som slippes på bloggen i februar-ish) og en tur til Trondheim med Susanne og Maria. Lagde også en video med 50 random fakta.

Hadde saker på trykk i ShapeUp og Foreldre & Barn, jobbet mye med flere artikler og begynte å studere (kom litt sent i gang). Denne måneden hadde jeg også en liten knekk fordi jeg mistet et månedlig oppdrag som ga meg halvparten av inntekten min. Litt krise når man er frilanser, men dessverre en del av gamet. 

NOVEMBER – DESEMBER

Her var det stort fokus på å levere studieoppgaver (12 stk for å være nøyaktig), noe jeg klarte innen fristen! Feiret bursdagen til mamma, var på en utrolig koselig hyttetur med kjæresten, var på Sverigetur, og startet et samarbeid med Royal Canin.

Vi reiste til Frankrike i 10 dager, på filmfestival og til Paris, og jeg hadde to eksamener. Hadde en herlig Oslotur med to venninner på Thon Hotel, var på julekonsert og så Hakkebakkeskogen. Hadde en artikkel i VG som jeg har jobbet lenge med, og så ble det jammen meg jul! 

Puh, dette tok sin tid! Håper det er litt morsomt å lese for dere også, jeg får i alle fall utrolig mange tanker av å gå igjennom året. Ting jeg er fornøyd med, ting jeg ikke er fornøyd med, og nye mål som jeg vil ha i 2017. Det er bare å jobbe, og ikke gi seg! Hvis et nytt år gir DEG motivasjon, så la det gjøre det. Mange er skeptiske til «nytt år, blanke ark», men jeg elsker en fresh start og nye muligheter. Jeg er klar, 2017!

– SILJE ♥