OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Midt i alt som foregikk i jula, glemte jeg å nevne at jeg og kjæresten hadde 8-årsjubileum, eller hva man kaller det? 8 år siden vi ble sammen, da vi var 16 år og gikk i 1.klasse på videregående med fordypning i film. (Vi valgte klasse utifra hva man skulle fordype seg i) Rart å tenke på! Vi feiret dagen litt på etterskudd, med fiskesuppe og hvitvin, som er favoritten til begge to. Merker godt på kattene hvis vi spiser sjømat, de begynner å snuse ut i luften og får til slutt øye på hvor det kommer fra, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TIPS: Kjøp ferdig fiskesuppe fra Rema 100 (koster 50 kroner eller noe?) og fyll med reker, laks og scampi. SÅ GODT ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøver å jobbe meg tilbake til hverdagen igjen nå, med jobb, studier og artikkelskriving. Jeg har et par nye artikler jeg må skrive denne og neste uke, og imorgen skal jeg en tur til Hamar, besøke en venninne og skrive på et manus! Vi jobber med noe som jeg gleder meg masse til å vise frem 🙂 

Hvordan er din start på hverdagen og januar?

– Silje ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: