TIPS TIL SUNNERE TACO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag til deg! Da jeg hadde tacokveld med kjæresten før han dro på jobbtur, fant jeg ut at min taco-tallerken burde bli litt sunnere. Kjæresten min trener jo nesten hver dag, og siden jeg ikke er helt der ennå, må jeg ty til andre grep. Jeg husker ikke hvor jeg leste dette tipset, men det var å bytte ut tacolompe/skjell med salatblader! Da fungerer hjertesalaten veldig bra, siden bladene er så store.

Og det var så godt! Jeg er ganske fan av tacolefsa, men den gjør meg så stappmett.. Så nå har jeg funnet en ny og sunn vri på taco, og skal prøve å fortsette med dette fremover ♥ I tillegg har jeg blitt helt avhengig av guacamole i tacoen, så nå har jeg ny favorittrett! (Før var det pizza.. Vel.. det er jo fortsatt pizza når jeg tenker meg om. Jaja, taco får dele førsteplassen)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du prøvd denne vrien på taco før?

– SILJE ♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

14 comments

  1. Hmm det så ut som et veldig bra alternativ, men jeg liker dessverre ikke salat, så jeg må nok fortsatt holde meg til den vanlige taco lefsa 🙂

  2. Ser helt fantastisk ut. NAM NAM! Jeg bruker nå speltlomper, som smaker nydelig til taco istedet for lefser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s