I samarbeid med Royal Canin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det virker kanskje rart ettersom jeg i dag har tre katter (hehh), men jeg var en gang 100 % hundeperson. Har alltid likt katter og drømt om å ha det selv, men er vokst opp med hund. Og da blir det jo fort sånn at det blir favoritten! Husker så godt at jeg alltid sa jeg var hundeperson. (Når man skulle ta sånne tester og sånt som man drev med før i tida – hva het den nettsida man gjorde det igjen, var det Start.no?) 

Uansett – jeg vokste opp med verdens fineste Egon som ble 14 år, og så fikk vi Billy etter det. Jeg passet ham her om dagen da mamma og pappa var i Oslo, alltid koselig å være med vofsen! Jeg hadde med noen produkter fra Royal Canin, må jo være kul storesøster! De falt i smak for å si det sånn.. Til og med før jeg åpnet dem! Hunder ass..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å teste ut to produkter som jeg synes så fine ut fra Royal Canin, og kjøpte de med meg hjem før jeg skulle passe Billy.

🐶  1. Våtfôrpakke «Urban life», for hunder som bor i byer eller tettsteder hvor den urbane livsstilen øker. Urban Life er en del av «Lifestyle Health Nutrition» som tar hensyn til hundens livsstil. Pakkken består av ernæringsløsninger som bidrar til å støtte helsen til hunder, og inneholder utvalgte næringsstoffer fra fisk, i tillegg til antioksidanter for hunder som utsettes for oksidativt stress fra forurensede omgivelser. Mer om Urban Life HER.

🐶  2. Adult Beauty er egentlig for små hunderaser (Billy har ikke smakt på denne ennå, kanskje jeg i stedet tar den med til noen som har en liten hund?). Denne er som nevnt opprinnelig utviklet for små hunderaser (opp til 10 kg) for å støtte sunn hud, og er beriket med fettsyrer og et kompleks som fremmer hudens barrierefunksjon. Mer om serien HER. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Jeg skal bare sjekke noe her..»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Hvor lenge må jeg vente, sa du?»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du hund, eller ønsker du deg? Gøy å høre hva slags rase dere har, eller ønsker dere!

– SILJE ♥