OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld fine folk ♥ I dag har jeg ryddet og vasket hele leiligheten, så den er klar for innspilling i helgen. Jeg og venninnen min Ida har et lite prosjekt som vi har skrevet på i et år nå. Første innspilling var i september i fjor, og nå i helgen kjører vi andre økt! Deretter blir det klipping, og så skal jeg dele resultatet her på bloggen, blant annet. Det blir spennende! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ida og fotograf Ole flytter derfor inn hos meg i helgen, så får vi spilt inn både fredag, lørdag og søndag. Hektisk, men blir veldig gøy! Kattene har vært litt snurte på meg i dag, ettersom støvsugeren har gått i ett. Den er jo såå skummel, synes de alle tre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld skal jeg lese over manus, og sjekke at alt er på plass før imorgen. Skal også kikke litt på en artikkel, noen ganger er det jo kos med litt kveldsjobbing! Hva er dine planer for helgen? 😀

– SILJE ♥
 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: