JEG NEKTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Innspillingen i helgen gikk kjempebra, og nå har det fine «filmteamet» dratt igjen! Får litt småpanikk av tre dager uten blogging, men det var ikke sjans mellom slagene i helgen. Nå har jeg masse materiale jeg skal klippe, og tar et par dager hvor jeg får det litt på avstand. I dag har jeg vært på lunsj i Tønsberg, en tur på biblioteket og i dyrebutikken, og da jeg kom hjem for å være supereffektiv, ble jeg helt gåen. Skal jeg bli syk nå? Jeg nekter! Haha, som om det hjelper.. Så jeg har plassert meg i sofaen sammen med Sander som støtte, og benytter meg av det ene kjerringrådet etter det andre. Det er så mye jeg vil få gjort denne uka, så jeg håper det snart går over. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du har hatt en bra mandag, så snakkes vi imorgen! ♥

– Silje 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s