1. Var på hytta og hadde nettopp drukket et stort glass vann fordi jeg var så tørst. Så følte jeg meg dårlig og tenkte på at vannet kanskje smakte litt rart? Sendte en melding til mamma og fikk vite at jeg hadde drukket av REGN-vannet som vi bruker til å vaske henda og sånt. Nam ass. Så dette var den siste snappen i en hel «serie» hvor jeg fortalte vennene mine hva jeg hadde gjort. 
2. Vi dro hjem fra hytta med alle 3 pusene ♥ (Ikke fordi jeg ble dårlig av vannet altså, vi skulle hjem!)
3. Sander som koste seg maks på hytta.  


1. Halloween med kusina mi, hun som skutt / død og jeg var Supermario. 
2. Har begynt å trene, så da må det selvfølgelig dokumenteres. (Skryter til kjæresten hver gang)
3. Testa katte-sminke (fra dette innlegget) og måtte jo spøke litt på Snap.

1. Da jeg skulle stave guacamole her om dagen, og virkelig bare ga opp. Noen ganger når man skriver feil, så kommer det jo opp likevel – dere vet hva jeg mener? Men her var jeg tydeligvis HELT på tur…. Jaja. Funfact: Hver gang jeg skal skrive det ordet, googler jeg det. Jepp, før dette innlegget også.
2. Kattene som får et lite festmåltid (våtfôr). Jeg bare plinger i en skål, så kommer de på rekke og rad!
3. Jeg og Max som koste oss med EM på TV-en i sommer, da jeg ennå ikke hadde fått extensions eller stripa håret lyst. 

Synes du sånne innlegg som dette er gøy? Legg meg gjerne til på snap: siljereistad heter jeg der 💛