OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åå, så heldig jeg er som fikk denne koppen til bursdagen min i fjor. Da jeg var liten var jeg nemlig SÅ stor fan av Powerpuffjentene at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg drømte om dem, kjøpte alt jeg fikk tak i av dem, elsket at det var tre tøffe jenter som reddet dagen, og tegnet at jeg lekte med dem og ble med dem ut på oppdrag. (Måtte få litt kjemikalie x av Professor Utonium først, bare..) Snille Rebecca og Vetle som fikk tak i denne koppen! Nå starter jeg hver dag som en superhelt! Neida, tuller. Men den er veldig fin å se på i alle fall ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgen reiser jeg for å besøke kjæresten min som er på jobbtur, og da skal litt av hvert gjøres i dag. Har fått noen nye artikkeloppdrag som jeg må gjøre research til, nye studieoppgaver og litt annet. Leiligheten må også ryddes, og jeg må sjekke at dyra har alt de skal ha før de blir passet på de neste dagene. Det er bare å sette i gang! Håper du har hatt en fin morgen 😀 

– SILJE ♥