I samarbeid med Royal Canin

I dag lastet jeg egentlig opp dagens Royal Canin-innlegg på Facebook, med en videosnutt på min Facebookside «Pusemamma». Den finner du HER, hvis du vil følge den 😀  Selv går jeg hele tiden på Face for å se små videosnutter, så da er det gøy å prøve ut det selv også. 

Dersom jeg har lesere som ikke er på Facebook, vil jeg uansett dele videoen med dere under her via YouTube. Så dette er altså en typisk morgen med lek og kos hos oss. Enda tidligere på dagen var alle tre kattene i full sving med å leke med hverandre, men jeg var så involvert at jeg glemte å filme det, haha. Men det tok ikke lang tid før Charlie begynte å leke igjen, så da dro jeg frem kameraet! Sånn går dagene hos oss: leke, spise, sove ♥ De elsker våtfôret fra Royal Canin, og i det siste har jeg kjøpt det som heter Ultra Light (med -19% reduksjon i kaloriinnholdet) fordi jeg lurer på om de har gått litt opp i vekt, enda så streng jeg prøver å være. Vi får se på neste helsesjekk om det stemmer! 

GOD HELG ♥

Hva synes du om videoene av pusene mine?  🐱

– SILJE