I samarbeid med Royal Canin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kattene har vært med på mye gøy opp igjennom årene, spesielt Max som vi fikk først. Hytteturer, turer til familie, vennebesøk i Oslo og campingtur (faktisk). Når vi har tre innekatter liker jeg å ta de med meg på det vi kan. For det første fordi jeg helst vil ha de rundt meg hele tiden ♥, men for det andre så tror jeg det veldig spennende for dem. Nye lukter, utfordringer og eventyr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STELLEBAG TIL KATT?
For noen år siden begynte jeg å lete etter en stellebag til kattene, og synes det var såå gøy bare å lete etter det. (Er jeg mer klar for barn enn jeg tror selv? Neida, tuller!) Mener at jeg fant denne på en flyplass i Thailand, og den rommer alt jeg trenger å ha med til pusene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUSKELISTE 🐱
Så, det jeg pleier å ha med ser dere på bildene!
1. Royal Canin-fôr, som jeg pleier å ta oppi en boks for x antall dager vi er borte. 
2. Børste (vet aldri når de begynner å røyte som bare det)
3. Våtfôr fra Royal Canin, må kose seg litt på tur! Her har jeg «Ultra Light» med kalorireduksjon. 
4. Bånd hvis vi skal gå en tur (greit å ha når man er på et nytt sted)
5. (Som ikke er på bildet) Snacks, leker, et teppe, og spaden til kattedoen. (Må jo med den og, haha)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å ta med kattene på tur igjen. Vi planlegger hyttetur i påsken, og det tror jeg blir stas. Spesielt hvis det er snø, da må jeg nesten filme dem. Har du katt? Og pleier den å være med på turer? 

– SILJE ♥