OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er på plass hos kjæresten min i Verdal’n! Besøkte han her i fjor også, så litt moro å komme tilbake. En veldig koselig plass med gåavstand til alt, men er jo ikke tusenvis av ting å gjøre. Men! Vi har vært på et vors, slappet av med Netflix på hotellrommet, og jammen klarte jeg ikke å få med meg Marius på «En gatekatt ved navn Bob» på kino. For en sjarmerende pusekatt ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

I dag skal vi roe det ned med Netflix, lesing (er helt hekta på lesebrettet mitt) og bare kose oss sammen. Imorgen begynner Marius å jobbe igjen, så da har jeg fått i oppdrag å handle en vinflaske til kveldskos på rommet. Jeg skal nok finne på noe sprell mens han er på jobb, og vi blogges selvfølgelig om hva det blir!

Hva gjør du denne søndagen? 

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: