Jeg sa jo at jeg skulle fortelle hva slags sprell jeg fant på i dag, men det ble ikke så mye spennende. Dagen har gått til å levere en oppgave på nettstudiene mine, og en rask tur innom Amfi-senteret som er rett ved hotellet. Spennende eller? Derfor tenkte jeg like så godt å ramse opp yeys og neys med å studere! (Oversatt: positivt og negativt)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YEYS 😎
– Kunnskap, følelsen av å lære! (Som man igjen kan bruke til SÅ mye)
– Noe spennende å utfylle CV-en med
– En god følelse av å gjøre noe nyttig
– Studier som er støttet av Lånekassen gir i alle fall litt økonomisk trygghet for en frilanser 😛 
– En spennende (og utfordrende) hverdag

NEYS 😱 
– Krever mye tid
– Studielån (kan jo bli en del til slutt, men er jo et bra lån da!)
(.. var det jeg kom på i farta, jammen bra jeg har mer på den positive listen! )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det gir meg uten tvil en god følelse å studere, men det er klart det er slitsomt til tider også. Men de dagene man får studieoppgaver eller eksamen godkjent, så er alt tilgitt og verdt det. Studerer du / har du planer om det? 

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: