OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tre siste dagene har flydd forbi i en fei, og jeg tenkte å ramse opp hva de har gått til! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIRSDAG:
Siste kvelden på besøk hos kjæresten i Verdal, så vi koste oss med vin og peanøtter på hotellrommet. Sammen med Modern Family på macen, en helt perfekt siste date night ♥ Sånt liker jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ONSDAG:
Etter og ha reist fra Verdal’n fikk jeg besøkt Susanne noen timer. Vi koste oss med en skikkelig digg lunsj, sjekk så blogg-vennlig den er da! Susanne har jo et mer blogg-hjem enn meg, alt blir så fint på bilder hos henne. Hun ordner så fint og legger i fine skåler, tror jeg må hente litt inspirasjon derfra altså. Mye koseligere når man kutter opp frukt og ordner litt. Var superkoselig å se henne igjen, og vi fikk sett nest siste episoden av The Affair sesong 3. Den siste kommer til mandag! Flere som ser på det? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TORSDAG:
I dag har jeg vært i Sverige med fine kusina mi! Vi skulle ikke handle noe spesielt, men hadde gratisbilletter med Color Line og ville på en liten tur sammen. Nå har vi nettopp «landet» i leiligheten min, og roer ned med litt snacks fra Sverige og kattene i hver krok av sofaen. Kjøpte denne lunsjen i Strömstad, har blitt veldig glad i salat med litt salt og pepper! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NY HEADER:
Jeg må bare nevne denne tegningen en venn av meg har laget, dyktige Jakob Vege! (Sjekk @jakobvege på Instagram) Ææ, den ble så kul! Elsker hvordan han har fanget personligheten til kattene også, spesielt rampete Sander som alltid skal bølle med en av de andre. 

Hva synes du om tegningen? 

– SILJE ✌️