JEG HOLDER IGJEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt siden jeg startet opp denne bloggen for to år siden, har jeg trivdes med å dele personlige tanker, oppturer og nedturer med dere. Å ha en blogg gjør at jeg får skrevet litt hver dag, vært kreativ med bilder og delt dette med de som leser. Jeg får vist at jeg også har en blåmandag, kanskje blir noen underholdt med en video, eller jeg får delt tanker som andre kan kjenne seg igjen i. Det å skrive er jo noe jeg først og fremst gjør for meg selv, men det betyr enormt mye at andre kan bli underholdt, inspirert eller føle seg mindre alene. Det er vel en av mine «hjertesaker», og gir meg mye motivasjon til å blogge.

Men i det siste har jeg holdt igjen. Når du blogger, uansett om du har en liten eller stor blogg, vil du få kommentarer på det. De kan være kjappe, små og virke ubetydelige, men når det blir mange av dem over tid, så er det lett å la seg påvirke. Det er mange som har meninger om bloggverdenen, og det kan virke som at de fleste av dem har bestemt seg for at alle blogger er like. Jeg håper og tror at dette inntrykket er i endring, men det går treigt altså. I utganspunktet tar jeg meg ikke så veldig nær av ting, men akkurat nå om dagen har jeg blitt veldig selvdestruktiv i tankegangen. Og det føler jeg ikke er riktig ovenfor dere som faktisk trives på denne bloggen, og som klikker seg inn her hver dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For litt siden kom det en utrolig skjønn jente bort til meg på byen, som fortalte at hun leste bloggen min og elsket den. Jeg smeltet jo helt, og ble så utrolig takknemlig for at hun valgte å fortelle meg det. Men så kommer det en tankegang som ikke hører hjemme noe sted. Jeg tenker at jenta garantert har blitt betalt av noen for å si dette til meg, som et veddemål. At noen satt og så på meg og lo av det rett etterpå…. Altså, hvor kommer sånne tanker fra? Jeg skjønner det bare ikke. Men noe har tydeligvis skjedd, som gjør at jeg tviler på hyggelige kommentarer jeg får. Jeg orker bare ikke å tenke sånn, så jeg har bestemt meg for å gi litt mer f. Jeg tror virkelig at denne jenta var helt ærlig. Og uansett – om noen skulle «lurt» meg en dag ved å si noe de ikke mente.. Hva så?

Jeg setter så pris på dere som leser her, og vil gjerne begynne å dele personlige tanker, opp- og nedturer med dere igjen. Jeg vet ikke om dere har merket at det har vært ganske overfladisk på bloggen den siste tiden, jeg har i alle fall ikke følt at jeg har vært helt «meg selv». Dette orker jeg ikke lenger, for jeg elsker å blogge, dele med dere, og disse tankene må bort. Så da må jeg bare blogge videre, og heller velge å tro på det folk sier. Det er jo helt tullete, for det er jo SÅ mye som skjer på bloggplanen min i 2017! Starten på dette innlegget har ligget i arkivet mitt i flere uker nå, så det føles godt å dele det med dere. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for at du følger bloggen!
– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

10 comments

  1. Stå på Silje! 🙂 «haters gonna hate» .. er mange som går inn på blogg bare for å finne negative ting, skjønner ikke vitsen. Hvis man ikke har noe fint å si kan man holde det for seg selv. Syns det er bra at du skal prøve å gi f. Mange her ute som elsker å lese det du skriver! 😀 jeg er like fan av deg den dag idag som jeg var på u. Skolen 🙂

  2. Veldig flott skrevet. Du har en talent over det å skrive merker jeg! Du må tro på det folk sier, ja. Så hyggelig med denne jenta som kom springene bort til deg å fortalte at hun likte bloggen din så godt. Jeg er helt enig med denne jenta! For jeg liker også å lese det du skriver. Du er en underholdne blogger.Stå på! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s