OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for så fin respons på gårsdagens innlegg! Det finnes jammen meg mange fine folk ♥​ Jeg er sikkert ikke den eneste som ble overrasket over snø i dag? Nå som jula er over tenker jeg bare på våren, så for min del kan snøen forsvinne snart igjen. Tok med kattene ut i stad, men det var bare Max som var gira. Sander og Charlie ble stående lenge i døra, snøen var visst litt skummel for de to i dag.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har jobbehelg fordi jeg hadde så lang pause fra jobb med tur til Trondheim og Sverige, så har en del på planen i dag. Til uka er det også flere jobboppdrag jeg må gjøre, i tillegg til at jeg bør komme meg på trening! Nå er det bare to uker til Spania, og det er jo greit å føle seg litt fresh før tur.

Så… jeg har bestemt meg for å ta en ny Helvetesuke! Hjelp, kjenner jeg nesten ikke vil skrive det. Er helt sikker på at jeg kommer til å våkne klokka 5 imorgen tidlig og tenke «Hva har jeg gjort?», for denne uka er ganske tøff. Gjorde den i april i fjor, og fikk lyst til å prøve igjen for å få ting gjort. Ææææ. Ønsk meg lykke til, da! Hvis du vil lese hvordan det gikk med meg forrige gang, har jeg samlet alle dagene HER.

Hva gjør du i dag? Andre som har prøvd Helvetesuka?

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: