Som jeg nevnte i går, så har jeg bestemt meg for å ta en ny Helvetesuke. (Vet ikke hvorfor jeg skriver det med stor H, tror det er fordi jeg har så stor respekt for denne uka, haha. Den er jo så skummel!) For å ta det kort, så gjør jeg dette fordi jeg har mye på to do-lista, og vil jobbe med å trene litt mer i hverdagen. Da kan denne uka hjelpe, som skal være en litt tøff start for å skape nye vaner, forhåpentligvis. 

Tar en større oppsummering av dag 1 i morgen, men tenkte å si litt om hvordan det har gått så langt! Jeg våknet 05:00, og ble liggende å vurdere hele opplegget i ca 20 minutter. Haha, er det mulig.. Men kom meg til slutt opp, spiste en Skyr og gikk til trening. 

Rundt klokka 7 var jeg på plass på trening, trente en halvtime og gikk hjem igjen. Handlet sunn mat på veien, siden det er en del av Helvetesuka – å spise sunt. Andre regler for uka er blant annet: Stå opp klokka 5 og legge seg 22 hver dag, trene hver dag, spise sunt, kle seg «ordentlig», være positiv og løsningsorientert, være hardtarbeidende og effektiv, legge vekk alt av sosiale medier i arbeidstiden (høres lett ut, men er noe av det vanskeligste) og mange flere ting. Anbefaler sterkt å lese boka «Helvetesuka» om du vurderer å gjøre dette selv! Det er nesten helt umulig å bli motivert uten å lese den. 

Klokka 08:30 var jeg tilbake hos kattene, Max lurte nok litt på hva jeg drev med så tidlig på morgenen.. Veldig rart å ha trent, gått tur og handlet før klokka 9, men fy søren for en følelse. Fikk beskjed fra Fitbit-klokka mi at jeg hadde gått 10 000 skritt, dagens mål! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg på plass på kontoret, og skal jobbe til klokka fem i dag. Vil si at den første dagen har gått bra så langt. Spørs bare om jeg klarer dette resten av uka.. Får bare se! God mandag til deg, blogges senere i dag 😀

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: