I samarbeid med Royal Canin
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet at mange av mine lesere har katter (eller andre dyr), og dere har som meg sikkert prøvd mange forskjellige fôr. En periode i fjor hvor jeg hadde litt dårligere råd, prøvde jeg fôr fra alle matbutikker tror jeg. Når jeg hadde bedre råd, gikk jeg for Royal Canin. Jeg merket at kattene spiste Royal Canin-fôret helt opp, mens fôret fra matbutikken ble liggende i skåla. Ganske rart! Eller, kanskje ikke?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var på møte hos Royal Canin i høst, fikk jeg utrolig god informasjon om fôret deres. Det er kanskje ikke så rart at de bruker langt tid for å utvikle hver fôr-type, men det var så omfattende og grundig arbeid. Fôret blir testet på katter over en lengre periode, og jobbes med helt til de har funnet den beste kombinasjonen med tanke på riktig næring, innhold og smak (og mye mer, skal ikke gå inn på alt). Så, jeg skjønte raskt at det er viktig for Royal Canin at kattene også liker fôret. Det hjelper jo ikke at det bare er sunt, om de ikke spiser det? 

Det er faktisk ikke uten grunn at jeg kontaktet dem for samarbeid, for dette har fascinert meg litt. Jeg må nesten alltid kaste rester fra våtfôret fra matbutikkene, mens Royal Canin-posene blir spist helt opp… En liten uhøytidelig test jeg gjorde i helgen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her har kattene fått våtfôr fra en matbutikk, og både Sander og Charlie gikk etter kort tid. (Max er matvraket i huset, så han blir alltid litt ekstra, haha)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sander og Charlie vasker seg etter å ha spist veldig lite av maten. (Litt fornærma, Charlie?)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette var det som ble igjen i skålene av våtfôret fra butikken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så, var det tid for Royal Canin våtfôr (dette fikk de dagen etter, og skålene er litt mindre. Men innholdet var omtrent samme mengde)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Charlie har spist opp sitt og har lyst på Max sitt.. 😛​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tre helt tomme skåler, som ble tømt ganske raskt. Det er godt å vite at når man gir kattene mat (spesielt denne jeg ga som er kaloriredusert) så synes de det er godt! 

Det hender at våtfôret fra matbutikken blir spist helt opp, men det er veldig sjelden. Som regel må jeg kaste ganske mye av det dagen etter, fordi ingen av kattene har rørt noe særlig av det. Men det gjelder aldri Royal Canin-fôret, det er de tydeligvis veldig glad i. Noen med katter som har samme erfaring? Har alltid synes dette har vært litt snodig!

– SILJE ♥

Følg Royal Canin på Facebook her 🐱