OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 1 (mandag) av Helvetesuka er over! Tenk at jeg virkelig utsetter meg for dette igjen… Starten på denne dagen skrev jeg om i går HER. Kort oppsummert: Jeg kom meg opp sånn ca til tida, fikk gått til trening, trent (bare det er en stor seier for meg), og gått hjem igjen. En bra start på uka, spørsmålet er om jeg klarer dette videre! Jeg handlet litt mat, og en av reglene er å spise sunt hele uka. Så jeg kjøpte masse grønnsaker, Skyr (ikke på bildet) og skal prøve å ta sunne valg gjennom uka.. Blir kanskje litt lettere med dette i kjøleskapet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RESTEN AV DAGEN:
9-17: Jobbet på hjemmekontoret, var flink til å ikke sjekke sosiale medier, heeelt til sånn to-tre tida.. Da hadde jeg fått noen meldinger og det var vanskelig å ikke sjekke! *ups* Så der har jeg tydeligvis litt forbedringspotensiale. Det er egentlig skikkelig deilig med litt pause, men akk så vanskelig!

17-22: Fikk besøk av kusina mi, vi gikk en kveldstur til butikken (17 000 skritt check), spiste laksegrateng til middag og så en film. En av reglene i Helvetesuka er egentlig at det ikke er lov med TV, men jeg er ikke helt nazi på den. 😗

22.15: Kom meg i seng litt over tida, sovnet vel en halvtime etter dette. Vil det ha betydning på om jeg kommer meg opp klokka fem dagen etter? Det vil morgendagens blogginnlegg vise…. 😝

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 2 er jeg jo i gang med nå, så oppdaterer om hvordan det gikk imorgen! Vi blogges senere i dag ♥

– SILJE 

Følg meg gjerne på sosiale medier: