Da var dag to av Helvetesuka over, og jeg skal oppsummere kort hvordan det gikk!

05:08 – Våknet (var veldig fornøyd med det) men ble liggende i senga å lese / sove / sjekke mobilen aalt for lenge. 

7:30 – Var endelig oppe av senga og drakk en kopp kaffe, alt for sent i følge planen. *skjerpings imorgen*

08:00 – På plass på hjemmekontoret, krysset av noen gjøremål og klippet litt på dette prosjektet 🙂 Prøvde å holde meg effektiv og konsentrert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fikk besøk av denne karen ♥ (ikke helt lov, men..)

12:00 – Lunsj! 

13:00 – Tilbake på kontoret, prøvde å jobbe videre, men var veldig stressa for timen til Hermine, som jeg skrev om i går. 

16:00 – Middagstid! Sunn mat, etter planen. *et lite poeng til syvsoveren*

17:00 – Dyrlegetime med Hermine 

20:00 – Så et sunnhetsforedrag på nett, med flinke Helene Ragnhild! 

21:00 – Halvtimes kveldstur som ble dagens treningsøkt, prøvde å ha et høyt tempo. 

22.11 – I seng ♥ Leste litt, snakket med kjæresten på telefon, og sovnet. 

Så.. Litt utskeiing ble det på tirsdag, kom litt sent i gang og mye av dagen gikk bort til å stresse før dyrlegetimen. Opplegget til Helvetesuka er jo aller best når man følger det til punkt og prikke, men jeg merker at siden jeg har gjort uka en gang før, så lytter jeg også litt til kroppen min. (Det skal man egentlig ikke gjøre denne uka, siden litt av poenget er å presse seg) Så ja, jeg sier meg likevel fornøyd med dag to, det er jo tross alt fem dager igjen hvor jeg kan gjøre det enda bedre!

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: