Da var dag tre, onsdagen, over! Sorry for litt kjipe bilder, jeg var visst ikke så flink til å dokumentere i går, ser jeg. 😅  Men jeg tar en rask gjennomgangen av dagen likevel. Bare fire igjen! 🔥

05:02 – Det er jo ikke så lett å se, men her var jeg på vei opp av den gode, varme senga! Ganske stolt av at jeg kom meg opp til tida. Hadde egentlig lagt frem treningsklær for å gå ned til trening, men bestemte meg for å ta det etter jobb i stedet. (Så da blir det et lite minuspoeng her, man skal helst trene på morgenen denne uka)

05:15 – Morgenkos med en kaffekopp, nyheter og kattene er alltid så koselig. Mangler bare kjæresten, så er det den perfekte starten på dagen ♥ 

7-15 – Startet jobbingen litt tidligere, så jeg ble ferdig før. Hadde planlagt middag med kusina mi etter jobbing, og før det måtte jeg gi Hermine en ny dose antibiotika. Hadde en liten hjemmeøkt før dusjen også, så fikk jeg krysset av det på planen.

16:00 – Middag hos kusina, og vi så filmen «The Danish Girl», den var sterk! Visste ikke at det var basert på en sann historie. 

21:00 – Vi gikk en kveldstur innom butikken før vi skilte våre veier. Hadde gått 10 000 skritt da jeg kom hjem, sier meg fornøyd med det.

22:00 – I seng! Sovnet faktisk ganske raskt, så tydelig at jeg begynner å bli vant til døgnrytmen. 

Så! Jeg vil si at uka går helt greit, jeg har snudd døgnrytmen og sovner raskt når jeg legger meg rundt 22. Jeg er uthvilt når alarmen ringer klokka 5, men det er vanskelig å stå opp når det er så mørkt ute! Jeg kan sikkert dra på litt med treningsøktene også, og bli enda flinkere til å legge vekk sosiale medier. 

Noen andre som har prøvd «Helvetesuka»? Fant boka ganske billig HER. Anbefaler å lese den før man setter i gang, og planlegge godt for å få best resultat av uka. 

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: