God kveld i stuen! Det er vondt å følge med på Hermine om dagen, vanskelig å si om hun blir bedre av antibiotikaen eller ikke. Jeg håper bare det lille marsvinet blir frisk ♥ Selv om sannsynligheten er liten. Uansett tenkte jeg å fokusere på noe litt hyggeligere i dette innlegget.. Nemlig hva som skjer i februar. 

Kjæresten kommer hjem ♥
Etter fem uker på jobb i Verdal’n kommer han endelig hjem neste uke. Jeg gleder meg til å rydde leiligheten (faktisk) og handle inn taco og annet godt. Etter fem uker på jobb synes jeg man fortjener en skikkelig kosekveld. 

Spania ♥
Tror ikke jeg har nevnt det på bloggen ennå, men til jul ga jeg kjæresten en tur til Kanariøyene. (Etter å ha spart opp hele høsten, heh) Med treningsrom, 16 års aldersgrense (er vel lov å ønske seg en ferie uten barn ved bassenget?🙊 ) og all mat inkludert. Gleder meg sånn til en uke på tur, og til å få litt sol på kroppen!

Nettstudier 🤓 
Siste innspurt på årsstudiet i journalistikk denne våren, så frem mot Spania og etter turen skal det jobbes med en god del oppgaver.. (18 stk for å være nøyaktig)

Hva er dine planer for februar? 

– SILJE 💛