Nå har jeg nettopp Skypet med kjæresten, og neste fredag kan ikke komme fort nok ♥ I mellomtiden har jeg jo denne Helvetesuka da, og i går fullførte jeg dag 4! For å gjøre en liten vri skal jeg ikke ta time for time, siden det blir jo ganske likt hver dag. Jeg står opp til tida, men drøyer treninga til kvelden og er litt for mye på sosiale medier. Haha. Men skal heller gå fort gjennom gårsdagen under her:

Jeg jobbet med et par artikler jeg skal gjøre i Oslo neste uke, og reiste til foreldrene mine etter jobb for å spise middag og låne bilen siden de drar til Spania. Ellers så følger jeg med på marsvinet mitt Hermine om dagen, som fortsatt er syk. Håper bare hun blir bedre snart, foreløpig går det sakte synes jeg.

Hver dag i Helvetesuka har et fokus man skal tenke på og jobbe med, og på torsdag var dette egentlig å gå ut av komfortsonen. Torsdag er nemlig den store døgnedagen, man skal egentlig være oppe hele natta og jobbe, og fortsette fredagen som før til tross for døgningen. Men jeg fullførte dette med glans sist gang jeg hadde Helvetesuka, selv om jeg ble veldig påvirket av det de neste dagene, og utrolig sliten og trøtt. Så denne gangen valgte jeg å droppe det, men jeg klarte å legge meg klokka 22 da. 😇  Så, ja – jeg tar meg litt friheter denne gangen, men merker likevel at jeg er mye mer effektiv. Så denne uka er ikke helt bortkastet 🙂 Nå må jeg hive meg rundt for å gå en kveldstur, snakkes! 

– SILJE ♥