Uff, dette er vondt å skrive. Lørdagen ble litt annerledes enn planlagt. Jeg skulle blogge to ganger og gjør litt av hvert, men ganske tidlig merket jeg at lille Hermine var blitt dårligere, så jeg ville bruke tiden med henne. Jeg ga henne en ny dose antibiotika og litt vann siden hun ikke drakk selv, og prøvde å pleie henne så godt jeg kunne. Men skjønte til slutt at kroppen hennes hadde gitt opp.

Jeg googlet masse, hva skulle jeg gjøre hvis det var slutten? Jeg leste litt råd, og satte en varmeovn ved buret, la en stor klut rundt henne så hun skulle ha det komfortabelt og varmt, hadde på rolig musikk og pratet med henne. Rundt midnatt lå Millie (som er moren) helt tett inntil henne, helt til siste slutt.

Lille venn, 
to ganger de siste dagene har jeg trodd at du skulle forsvinne, og det var så vondt. Første gangen kviknet du til igjen, i dag gjorde du aldri det. Da vi dro til dyrlegen på tirsdag hadde jeg en klump i halsen hele dagen, jeg var så redd du ikke skulle bli noe bedre. Jeg bare håpet at du skulle bli frisk igjen. At moren din, Millie, ikke skulle bli alene. 

Hun vasket og passet på deg helt til slutten, og jeg prøvde å gjøre det samme. Hvor enn du er nå, så håper jeg du syntes at alle årene dine har vært gode. Du ble heldigvis et gammelt marsvin, og har vært med fra pikerommet mitt hjemme, til jeg startet på det «voksne liv» i to forskjellige leiligheter. Du elsket å være ute i gresset på sommeren, og jeg tenkte alltid på deg når jeg kjøpte med en ekstra agurk på butikken. Lille, søte matvraket. Jeg var så glad i deg, og kommer til å savne å se deg i buret sammen med moren din. Har lett i arkivet og funnet noen bilder av deg, som jeg trengte å se på nå. Hvil i fred, vakre Hermine min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Marsvinmamma ♥