OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere har hatt en fin helg ♥ Jeg fikk begravet Hermine i går, noe som var veldig fint. Lille snuppa mi ♥ Da jeg skjønte hvilken vei det gikk med Hermine på lørdag, så hadde jeg to dager igjen av Helvetesuka. Samme dag fikk jeg koselig venninnebesøk og med alt som skjedde med Hermine, så jeg at jeg ikke kom til å klare de siste dagene. Så Helvetesuka ble litt avbrutt på dag 6, men det går helt greit. Jeg trente mer enn jeg pleier, har begynt å våkne av meg selv rundt 5-6 tida (!) og blir raskere trøtt på kvelden. Det er en liten seier, for jeg har det best når jeg kommer meg opp tidlig!

I tillegg har jeg vendt meg til å sjekke sosiale medier mindre, og skal virkelig prøve å fortsette med å kutte det helt ut i arbeidstiden. Det anbefales, man blir jo helt rar når man kommer inn i den vanen med å sjekke nesten hvert 5. minutt.  Har dere opplevd å nettopp ha vært på Facebook på Pc-en, så sjekker man mobilen og går inn på Facebook igjen bare helt automatisk? Altså, det blir jo for dumt. 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har reist til barndomshjemmet i dag for å jobbe, (med undulaten Pelle som dagens kollega), var godt å komme seg litt ut av leiligheten. Jeg jobber med en artikkel for Foreldre&Barn, og to artikler for film og tv-magasinet Monitor, skal inn til Oslo imorgen for å gjøre et par intervjuer til de sakene. I dag er det også bare en uke til Spaniatur, så nå er det bare å holde fokus og jobbe på. ☀️ 

Hvordan er din mandag? 

– SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: