HEI, OSLO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag måtte jeg en tur til hovedstaden for å gjøre et intervju, og føler jeg fikk mye ut av dagen! Møtte to fine venninner og nå er jeg hos en tredje. Det andre intervjuet ble flyttet til imorgen, så da ble jeg nesten nødt til å bli her i natt. Det blir uansett koselig, skal ut og handle en pizza til en sen middag, og så skal vi kose oss med den ♥ Hva gjør du i kveld?

– SILJE ✌️

11 comments

  1. Koselig 🙂
    Jeg tok meg turen til Frognerseteren Jeg og ikke nok med det men selveste Kong Harald hadde tatt turen og xD plutselig da jeg rundet hjørnet sto han rett foran meg med adjutanter og det hele haha jeg hilste pent da så det var morro 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s