3 TING JEG SKAL GJØRE I SPANIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må si det føles ganske fint å oppdatere dere herfra, ute ved bassenget i Spania. Eller, Kanariøyene for å være mer nøyaktig. Vi bor på øya Fuerteventura, som er helt nydelig! Hotellet er veldig fint, og rommet er stort og har utsikt mot det turkise bassengvannet. ♥ Vi dro hjemmefra i natt klokka 03:00, og var vel fremme på hotellet i fire-femtiden lokal tid? Derfra har vi sjekket ut «all inclusive»-tilbudet, og rakk å få med oss ettermiddagssnacks og middag, hatt en treningsøkt, og nå sitter vi ute ved bassenget med en drink hver. 

Denne turen var en gave fra meg til kjæresten, jeg slo sammen jul og 8-årsjubileum og tenkte en uke her ville være et fint avbrekk i kalde februar. Og foreløpig har det vært veldig bra! Man må liksom alltid «lande litt» første dagen, eller er det bare meg? Jeg liker å lese alle brosjyrer på rommet (kremt, nerd) og finne ut av hvor alt er. Jeg skal ikke gå glipp av noe, haha. Det er en internettkafé jeg vil sjekke ut på hotellet, og et spa – så dette må jeg finne ut av…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ 3 ting jeg vet jeg skal gjøre denne uka er i alle fall:

– Prøve å trene hver dag, siden kjæresten har tenkt til det (Må jo være flink jeg og!)

– Blogge hver dag, gjerne to ganger om dagen også, om det blir tid 🙂

– Nyte varmen og dagene, slappe av – og svømme masse!
 

Akkurat nå lager jeg en liten bloggplan for uka, så jeg håper du vil følge med videre. Vi blogges ♥

Har du vært på kanariøyene? 

– SILJE 

4 kommentarer om “3 TING JEG SKAL GJØRE I SPANIA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s