OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger går ting virkelig ikke som man planlegger. Kvelden før vi skulle reise fra Spania ble jeg plutselig i dårlig form. Hadde hatt litt vondt i halsen de siste dagene, men trodde liksom ikke det var noe store greier. Jeg lå og vrei meg hele natta før vi reiste, og på flyet fikk jeg skikkelig vonde dotter i ørene så jeg ikke hørte hva Marius sa omtrent. Hodet, halsen og nesa verker så utrolig, og det har det gjort siden vi kom hjem på mandag. 

Jeg som skulle blogge mens jeg ennå hadde litt av brunfargen igjen (haha), og gjøre masse jobb og studier. Så nå henger jeg etter som bare det, men jeg må bare innse at sykdom er vanskelig å forutse. Tror jeg har fått en skikkelig influensa-kule, og lurer på om jeg har fått bihulebetennelse på toppen. Siden søndag har jeg lagt meg og tenkt «det blir sikkert bedre imorgen!», men det har bare blitt verre. Og imorgen er det fredag alt? Jeg hater å ikke ha ork til å jobbe, rydde i leiligheten, ta skikkelig vare på pusene.. Uff. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hele leligheten er et kaos, tror jeg bruker to doruller om dagen når jeg får hoste-og nyseanfall. Men, jeg skal stoppe her. Dette er sikkert kjedelig å lese om, men jeg ville bare gi en lyd fra meg. Har prøvd å blogge siden mandag, men har ikke klart å gjøre noen ting. Blæh, hater det. Har prøvd å gi litt lyd fra meg på Snapchat (siljereistad). Men dette får bli det siste innlegget om at jeg er syk, og så krysser jeg fingrene (nok en gang) for at morgendagen er bedre!

xx Silje 🤒