OLYMPUS DIGITAL CAMERA
FØR 👆​

I dag forsvant det laaange, fine håret mitt! Snufs. (Ja, jeg sier mitt siden jeg har betalt for det, selv om håret ikke egentlig var mitt, haha) Nå har jeg hatt 40 cm lange extensions siden august, altså 7 hele måneder. Er fornøyd med at det varte så lenge, og kunne sikkert hatt det lenger også.  Som dere kanskje ser har det begynt å bli slitt, og fargen på mitt eget hår skiller seg litt fra extensionet. Så nå følte jeg det var på tide å fjerne det, og eventuelt se om jeg vil prøve meg på en ny runde med hår-extensions senere, men med en kortere lengde. 😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ETTER 👇 ​
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er så lei meg for bloggpausen, men jeg har vært så dårlig de siste dagene at alt har bare stoppet opp. I tillegg har det skjedd mye, og noe av det er veldig vanskelig, kommer til å fortelle mer om det senere ♥ Jeg er fortsatt syk, men det går sakte, men sikkert fremover – heldigvis! Blir så godt å skrive innlegg og ha en normal hverdag igjen 🙂 Håper alt er bra med dere, vi blogges snart ♥

xx Silje 
 

Følg meg gjerne på sosiale medier: