I dag ble jeg med til dyrlegen for å si ha det til Billy, vofsen vår. ♥ Dette skjedde så brått og gjør så vondt, men det var ingen annen utvei. Billy fikk en agressiv krefttype, og har ikke vært seg selv de siste dagene. Ikke spist eller drukket, og hatt det vondt. 

Det er så mye jeg vil si om denne tassen, men jeg føler meg litt tom akkurat nå. Han kom inn i livet vårt da jeg var 14 år og reddet hverdagen vår etter vi mistet vår første hund Egon, og Billy skulle bli 10 år nå i mars. Så glad, sprudlende og leken vofs, som jeg var så utrolig glad i. Skulle alltid ligge i fanget, både som valp og voksen. Bare at som voksen så skjønte han aldri at han ikke helt fikk plass i fanget, og skled ned på gulvet ♥ Lille raringen.

Jeg har så mange gode minner med Billy, og jeg skal gå igjennom bilder og videoer de neste dagene, det er så godt å ha. Kommer til å savne deg så utrolig mye Billyvofsen min.. 

Elsker deg for alltid  ♥