I samarbeid med Royal Canin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pusene våre er innekatter, selv om de ofte er på turer ute i hagen. En innekatt er jo i mindre aktivitet enn en utekatt – selv om disse tre har heftig leking og flyr fra rom til rom daglig, spesielt Sander.. Det er viktig at jeg tenker på aktivitetsnivået til kattene når jeg velger riktig fôr, og derfor har jeg brukt Royal Canin sitt «Indoor» de siste årene. Men jeg er ganske sikker på at kattene har gått litt opp igjen, (dyrlegen nevnte i fjor at Max hadde blitt «medium pluss», og noen gjester har kommentert at de har blitt gode og runde) og da vil jeg prøve et fôr som har enda mer reduserte kalorier. Jeg kommer til å snakke litt mer om dette fôret senere, men ville bare vise hvordan det ble tatt imot her hjemme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fôret har falt veldig godt i smak her, og nå har vi brukt det i nesten en måned. Jeg synes ikke det ser ut som de har gått noe opp i vekt i det siste, og skal bestille dyrlegetime nå i mars, for å sjekke hvordan det ligger an med vekta! (Og andre ting) Så da skal jeg oppdatere dere på hvordan de ligger an, om vi må begynne med litt daglige trim-rutiner (haha), eller om kanskje Max har gått ned til å være «medium» uten pluss? Hihi, vi får se!

– Silje 🐱 ♥