OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg nevnte jo tidligere at det hadde vært mye som har skjedd i det siste, så at vi måtte si ha det til Billy var en av dem. Fortsatt vondt at han er borte, men finner jo en ro i at han ikke hadde det godt mot slutten, og at det var eneste utvei.. ♥ 

For å gå over til noe lettere.. hår! Jeg tok ut extensions-håret på mandag, og vil pleie mitt eget hår en stund før jeg eventuelt prøver ut nye extensions. Her om dagen vant jeg fem pakker med hårfarge i en konkurranse hos Vita; tre spreke farger som går ut etter 1-2 uker, og to pakker med permanent farge (rosa og lyse striper). Jeg ville ikke ødelegge extensionet med disse pakkene, så nå har jeg muligheten til å prøve på mitt eget hår! For jeg må vel teste ut noen av dem? 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker å eksperimentere med hår, og tenker at de tre nederste er morsomme fordi de går raskt ut av håret igjen. Men hvilke skal jeg prøve – hvilke synes dere er fine? 🙊  Ender sikkert opp med at jeg prøver alle tre, men gøy å høre deres mening, kanskje hvilken rekkefølge jeg skal gjøre det i? 

Sånn ser håret mitt ut nå, frem til jeg får nye extensions (blir mye kortere hår enn forrige gang, og en kaldere farge). Så nå vil jeg utnytte muligheten til å leke litt med de fargene over, og pleie mitt eget hår med hårkur og oljer fremover 🙂 

xx Silje 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: