Husker ikke hvor jeg så dette innlegget først, men ble inspirert av noen andre bloggere som skrev om ting man tenker mye på. Det kan være noe man bekymrer seg over eller gleder seg til, men det var overraskende moro å være med på andres tanker synes jeg. Det er rart hvor mye vi mennesker bekymrer oss og tenker over både små og store ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. LEILIGHET
Har nevnt dette så vidt tidligere; at for meg og kjæresten som begge er frilansere, er mesteparten av jobboppdrag i Oslo. Dette gjør at vi pendler hver uke, og bruker mye tid og penger på det. Vi planlegger derfor å flytte til Oslo i løpet av våren, men det er ikke bare-bare. Spesielt ikke med tre katter i bagasjen, men jeg har troa på at det skal dukke opp noe snart!

2. MÅLENE MINE
Jeg har små og store mål, og prøver alltid å jobbe litt hver dag for å komme nærmere disse. Når jeg da blir slått ut med influensa i 2 uker, går ikke dette helt etter planen.. Men nå begynner jeg å bli bra igjen, så nå er jeg veldig motivert for hard jobbing fremover!

3. STUDIER
Jeg er fortsatt nettstudent og må gjøre en del oppgaver før eksamen. Foreløpig går dette greit, men jeg må holde tempoet oppe nå i mars, så april ikke blir så stressende. 

4. SUNN LIVSSTIL
Klarer jeg å spise sunt og bevege meg i hverdagen, har jeg det SÅ mye bedre! Etter å ha syntes synd på meg selv i 2 uker og spist en del trøstemat, blir det skjerpings. Tilbake til Fitbit-appen og sunne vaner 💪

5. PUSENE
Kattepusene mine er jo tre levende vesener som jeg er så glad i. Jeg bruker mye tid på at de skal ha det bra, og vet selv at de lever godt. Derfor er jeg spent på hva slags leilighet vi får i Oslo, og hvor stor den blir. De fleste som har dyr vet at det finnes en del folk som slenger ut kommentarer om hvordan man tar vare på dyra sine, og jeg gruer meg litt til kommentarer på at kattene flytter til Oslo i en mindre leilighet, for jeg vet det kommer. Uansett vet jeg at vi skal klare å skape en fin hverdag for pusene, så det er vel det viktigste ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Psst: Har jeg ikke fått tak i verdens kuleste genser? Hihi ☺️

– SILJE ♥