Jeg har en greie for lister, mål og planlegging. Så her er jeg igjen med planene for våren 2017! I høst fokuserte jeg som nevnt på studier, og bestod 30 nye studiepoeng (wuhu!) Jeg hadde også fokus på frilansartikler og bloggingen, og startet et spennende samarbeid med Royal Canin.

Så hva skjer våren 2017? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JOBB
Jeg har fått sommerjobb i VG+! Denne våren flytter jeg til Oslo, og starter å jobbe som deskjournalist for VG i mai, og utover hele sommeren. Superklar for jobbsommer 🙂

STUDIER
I midten av april har jeg et mål om å ha levert alle oppgaver i nettstudiene mine (45 studiepoeng til sammen), og i mai er det eksamen.

SKUESPILL
Jeg klipper for tiden på et prosjekt som ble spilt inn i to bolker, både i 2016 og i 2017. Dette skal etter planen slippes i slutten av april! Jeg har skrevet dette med venninnen min, og vi er også skuespillere i prosjektet.

TEKST
Jeg har faste oppdrag for Foreldre&Barn (skriver boksiden i magasinet), og har fått nye oppdrag fra Topp til nettsiden deres. Når jeg har tid, skriver jeg på egne artikler som forhåpentligvis vil bli solgt inn til magasiner senere. Blogger på min private blogg, samt at jeg blogger for Høyskolen Kristiania. 

Det var en oppdatering fra meg! Snart blir det vår og lysere tider, jeg gleder meg ♥

– Silje