LEILIGHET I BOKS 🙊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige mandag var vi på noen visninger i Oslo, ettersom vi har planlagt å flytte dit denne våren. Og vi fikk leiligheten vi hadde aller mest lyst på! Til helgen blir det første flyttelass, og så blir det flytting et par helger fremover. I april er vi inne i Oslo «for godt», og det blir veldig spennende. Samtidig er det jo trist, jeg trives godt på Nøtterøy og kommer til å savne stedet og menneskene her. Men, det er tid for et nytt kapittel og å sette fot i Oslo igjen, som jeg faktisk har bodd to ganger før, på Grünerløkka og i sentrum. Denne gangen blir det litt på utkanten, så kattene får litt mer «landlige» omgivelser. Jeg er veldig klar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tatovøren (ikke jeg som ble tatovert), og er hjemme hos pusegutta ♥ Blir litt kveldsjobbing i dag og mye jobbing de neste dagene! En del pakking også da, Charlie bidrar mer enn gjerne som dere ser på bildene.. 

Hva gjør dere i kveld?

– Silje ♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

11 comments

  1. Så, men tenker at jeg kan vente med dyr 1år til, eller hva. Fordi vi skal jo flytte når vi er ferdig med Bachloren, og det er fortsatt en stund til. Jeg vil gjerne ha dyr, men ikke når det kommer til å bli kaldt og vanskelig å fyre og strømmen ..ja, var 135kvm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s