Jeg fant denne morsomme listen hos Caroline Berg Eriksen i dette innlegget, og fikk så lyst til å gå gjennom denne selv. Noen har laget en liste med 29 ting man bør ha gjort før man fyller 30, og så skal man sjekke hvor mye man har gjort. Så – here goes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

✔️ 29. Skriv dagbok: Dette har jeg gjort helt siden jeg lærte å skrive, og har en hel kasse med dagbøker hjemme. Det er så nostalgisk å gå gjennom, med minner man helt hadde glemt fra barndommen. I tillegg har jeg jo bloggen, og tidligere blogger har jeg printet ut som bøker før jeg slettet dem. Veldig gøy å ha. 

✔️ 28. Lær deg å spille et instrument: Jeg spilte tverrfløyte og piano i flere år da jeg var yngre, og har veldig lyst til å ta opp dette igjen snart. Har faktisk både fløyte og keyboard, så jeg har jo faktisk ingen unnskyldning! I tillegg spilte vi blokkfløyte på barneskolen (haha, husker fortsatt hvor j***** det hørtes ut når alle spilte sammen) og så «måtte» jeg spille kornett i 2 år i korpset før jeg fikk begynne med tverrfløyte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

✔️  27. Reis rundt i verden: Jeg har reist mye siden jeg var liten, og det er jeg veldig glad for! Mange greske øyer, USA flere ganger, Bali, Dubai, Sri Lanka, England og mange flere land i Europa. Reising gir meg så mye!

✔️  26. Sett deg langsiktige mål: Litt flaut å innrømme, men jeg har dagsplaner, ukeplaner, månedsplaner og årsplaner. Disse planene er ikke skrevet i stein altså, jeg elsker å være spontan også. Men jeg liker å drømme og har mange delmål på veien mot de store målene. Jeg klarer ikke alle, men jeg liker å sikte mot månen jeg. Kanskje jeg ikke lander akkurat på månen, men jeg havner jo uansett blant stjernene? *hehehe supercheesy* 

✔️  25. Bli lagmedlem: Jeg spilte fotball i 10 år, og savner det veldig! Har også spilt i korps i mange år, det gir jo veldig lagfølelse det også.

24. Løp halvmaraton: Når jeg måtte google det, så sier vel det sitt…..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

❗ 23. Lær å lage 7 retter som du kan skikkelig godt: Nei, det kan jeg ikke skryte på meg tror jeg. En gang skulle jeg lage pannekake «på feelingen», altså bare kaste sammen noen ting fra kjøleskapet. Så ble det alt for mye egg, og ble omelett! Haha, er det mulig. Marius erter meg fortsatt for den historien der… Jeg spiste den jo med blåbærsyltetøy på, helt til jeg skjønte (vel, merka) at det hadde blitt omelett og ikke pannekake. Æsj. *flaut* 

✔️ 22. Dra på festival: Ja, jeg har vært på Slottsfjellfestivalen flere ganger, det er så kos! Jobbet som frivillig der et par år da jeg var yngre også.

✔️ 21. Gjør noe du mest sannsynlig aldri vil gjøre igjen: Det tror jeg er min lille livsfilosofi. Jeg prøver å ikke tenke så mye, men hopper i det hvis jeg har lyst til det. Sånn som da jeg farget håret brunt for halvannet år siden, da jeg dro til Hollywood på talentkonkurranse, var konferansier på UKM, og mange flere ting. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

✔️  20. Møt naboene dine: Ja, det har jeg jo! En av mine nærmeste venner er jo faktisk en «gammel» nabo. I tillegg ble jeg bestevenn med kusina hennes, hele den familien er jeg så glad i ♥

✔️  19. Snakk med foreldrene dine: Vi har ofte mange fine og dype samtaler, noe vi har hatt siden jeg var liten. Det er jeg veldig glad og takknemlig for!

✔️  18. Lær en ny dans: Jeg lærte jo noen dansemoves på barneskolen, teller det? I tillegg har jeg gått på break dance en gang i tida, det var gøy!

✔️  17. Dra på tur i skog og mark: Det har jeg gjort utrolig mye helt siden barndommen, og elsker det fortsatt. Stort JA til mer turer i skogen i 2017.

✔️ 16. Gjør frivillighetsarbeid: Jeg huker av denne siden jeg har gått med bøsse, samlet inn penger til Syria og besøkt Dyrebeskyttelsen for å skrive om jobben de gjør. I sommer stod jeg på marked og solgte 50 % av klærne mine til inntekt for Dyrebeskyttelsen, men man kan jo alltids gjøre mer frivilligarbeid. Det er veldig givende og har så fine ringvirkninger.

✔️  15. Kjør gjennom Amerika (eller et annet land): Har kjørt gjennom flere land i Europa med mamma, pappa og broren min, koselig sommertur!

✔️ 14. Ha god kontakt med familien din: Ja, jeg har god kontakt med min nærmeste familie, og er veldig glad for det ♥

✔️ 13. Finn ut av hva som er din lidenskap: Jeg har vel visst det siden jeg var liten, nemlig å skrive historier og dele dem. I tillegg har det kommet andre lidenskaper, som familie og venner, skuespill og film, musikk og veldedighetsarbeid. 

✔️ 12. Vær en uke offline: Det har jeg veldig lyst til å få til en gang i år. Forhåndspublisere blogginnlegg, og ta en uke fra Snapchat, Instagram og Facebook. Ææ, litt skummelt og da. Haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

❓ 11. Les en bok du egentlig skulle lest på ungdomsskolen: Jeg leste mye hele grunnskolen, så vet ikke helt hvilken bok det skulle vært? Hmm.. Kanskje matteboka? Tror ikke jeg kikket så mye i den 😜

✔️ 10. Møt en frykt: Jeg var livredd for å gå Galdhøpiggen, men gjorde det likevel. Og jeg har flyskrekk, så møter den frykten ganske ofte.

✔️ 9. Sykle: Jeg har vært på mange sykkelturer, det er utrolig gøy! Vil gjerne gjøre mer av det. 

✔️ 8. Vær en uke i en by du ikke kan kjøre til: Har vært på flere greske øyer med småbyer som man måtte ta båt til, vet ikke om dette teller jeg? 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

✔️ 7. Sett opp et budsjett og hold deg til det: Skriver budsjett hver måned, så noen av månedene har jeg nok klart å holde meg til det, heheh.

✔️ 6. Opptre ved en mikrofon: Jeg har spilt en del konserter med både piano og tverrfløyte, hatt mange teaterforestillinger, og sang på flere julekonserter med Helene for noen år siden. Det er veldig gøy, men har alltid litt sceneskrekk før man kommer på. 😝

✔️ 5. Dra på kino helt alene: Har reist til York på filmfestival alene med kortfilmen «Kvelden Før» som jeg var skuespiller i. Da så jeg masse film!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

❓ 4. Ring noen du ikke har snakket med på årevis: Har ikke ringt, men har sendt Facebook-melding? Hehe, sånn har det blitt. Er sikkert flere det hadde vært morsomt å kontakte, kanskje gamle brevvenner? 

✔️ 3. Skriv et dikt du er stolt av: Har noen samlinger med dikt som jeg var stolt av da jeg var liten i alle fall. Vet ikke om jeg ville vært såå stolt nå da..

✔️ 2. Bestig et fjell: Ja, har gått Galdhøpiggen og Gaustatoppen da jeg var liten. Det var spesielt å komme på toppen av Galdhøpiggen, veldig tynn luft!

✔️ 1. Skriv et brev til ditt fremtidige deg: Det gjør jeg faktisk hver eneste jul, så svarer jeg på det den neste jula. Litt rart kanskje, haha. Men har alltid «kommunisert» med den fremtidige meg med sånne type brev, det er jo litt gøy! 

Veldig gøy å se at jeg har gjort så mange av disse, men jeg har jo noen igjen! Har du noen punkter du vil gjøre?

– Silje (24 år) ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: