OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I går hadde vi første flyttelasset til Oslo, og så blir det to helger til med nye lass. Så har vi faktisk flytta! De to siste ukene skal både jeg og kattene nyte å være Vestfoldinger litt til. Nå har pusene akkurat kommet inn etter en lang tur ute – snart blir det nye, spennende omgivelser å utforske for dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Utover dagen skal både jeg og kjæresten gjøre litt frilansjobb, og så skal vi kose oss på Nøtterøy i kveld. Så blir det nytt lass til Oslo imorgen. Jeg blir så følelsesladd i flytteprosesser, egentlig alt som har med forandring i livet å gjøre, selv om jeg elsker forandring også. Veldig rart! Blir så knytta til steder og ting at det nesten er litt ekstremt. Til og med hotellrom må jeg ha et lite «moment» med før jeg forlater det. Er det mulig. 😛  

Håper dere har en fin lørdag, hva er deres planer? ♥

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: