DAGENS TO DO-LISTE ✔️

✌️ Her er det full sving med pakking og rydding! Flytter imorgen istedet for lørdag, siden det dukket opp et møte i Oslo jeg må rekke. Da starter jeg april på et nytt sted, og det er jo ikke så dumt med blanke ark når det starter en ny måned. Men det er litt å ta tak i før jeg drar imorgen. 

Dagens to do-liste er … 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

* Skrive 5 artikler for Topp.no
* Pakke og rydde klart til imorgen
* Blogge nytt innlegg for Royal Canin
* Hive i meg den middagen under her (føler meg lat, men sånn må det bli 😛)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Håper du har en fin torsdag ♥ Vi snakkes imorgen, fra Oslo! 🙊

Xx Silje 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

14 comments

  1. hvordan er rasene Scottish fold og Scottish straight ifht kosing egt? er de kosete? følger de etter deg/legger seg på fanget osv? de er såååå fine, men vil ha en katt som er kosete også

    1. Anonym: Jeg kan godt skrive et innlegg om rasen og dem hvis du vil 🙂 Alle i rasen har hver sin personlighet, så du kan selvfølgelig få en katt som er superkosete og en som ikke er det. Alle tre er kosete på sin måte, og ja – de følger etter over meg alt og liker å ligge på fanget, eller rett ved siden av ❤

  2. hvor mange dyr har du egentlig? 3 katter, en hund og et marsvin? eller er det mer? åssen får du tid/penger til alle de?

    1. Anonym: Jeg har tre katter og et marsvin, og så har foreldrene mine en hund. Så tenker at han er litt min også :p Jeg og kjæresten samarbeider om utgiftene, og hvis det blir tøft økonomisk så får jeg litt hjelp av foreldrene mine. Jeg har mye tid til dyra fordi jeg jobber hjemmefra! ❤

  3. ja du kan gjerne skrive et innlegg om rasen ja 🙂 passet en Scottish straight en gang og den var ikke kosete eller sosial i det hele tatt, likte å sove inni skap og i kroker hele dagen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s