OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag våknet jeg i den nye leiligheten, tenk at jeg faktisk har flytta! Jeg, Sander og Charlie kom flyttende i går. Da var kjæresten og Max allerede på plass, de har vært her en uke. Kommer til å dra hjem til Nøtterøy noen ganger i april, men det blir for å hente noen siste ting og vaske oss ut. Veldig, veldig rart……

Fra mandag av vil posten min bli sendt hit i stedet, så nå er det virkelig offisielt! Skulle egentlig blogge da jeg kom frem i går, men tiden har gått til å rydde, pakke ut og få alt på plass. Skal lage to innlegg i dag for å gjøre opp for det! ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Det er alltid spennende å utforske det nye stedet når man flytter, og i dag har jeg gjort nettopp det. Det er virkelig et fint område, og jeg tror vi skal få det fint her! Alle dyra ser ut til å trives, selv om Sander altid trenger litt tid på seg. Han tilbrakte de første timene under senga, og flyr under den så fort det kommer en mystisk lyd. Men nå er han fremme sammen med de to andre pusebrødrene sine. Vi koser oss og jeg gleder meg til ALT er på plass og hverdagen kan starte, med blogging, frilansjobb og hverdagsrutiner. 

Xx Silje 
 

Følg meg gjerne på sosiale medier: