GJØREMÅL OG NY «HOBBY»

I dag våknet jeg i fin form og en mage som var snill, haha. Gikk en morgentur med kjæresten og handlet, før vi satte oss på kontoret. Jeg jobber med artikler for Topp.no, blogginnlegg som må lages for samarbeidspartnere og film som må klippes. Prøver å ta én ting av gangen så jeg ikke opplever stress som i helgen. Så i dag har det vært en fin dag så langt, og jeg er positiv til å få gjort alle gjøremål ferdige i april. Det er en god følelse! ☀️

♥♥♥

Vi har begynt å høre på lydbok, en liten ny «hobby». Det er jo skikkelig koselig! For litt siden snakket jeg om at vi burde prøve det ut, men vi gadd ikke kjøpe noe abonnement. Men så var det jammen meg en rabattkode på Tine-melka i kjøleskapet som ga gratis prøveperiode på Storytel i ca en måned. Så da gjorde vi det! 

Andre som hører på lydbok og har noen boktips? 

– Silje ✌🏽

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

9 comments

  1. Bra du prøver å unngå å stresse deg til vondt i magen igjen ;P Jeg hørte faktisk en del på lydbøker før. Aner ikke hvorfor jeg slutta, for det er jo så deilig og koselig!

  2. Storytel er fantastisk. Vi hører ofte på lydbøker sammen i bilen og på stranda. Siden min kjære liker best krim blir det det vi hører på sammen. Alene er favorittene bøkene til Cecilia Ahern.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s