OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først må jeg bare si noe om den uplanlagte pausen jeg har hatt de siste dagene. Det er så teit at jeg klarte å ødelegge Macbooken min, det er den jeg alltid har blogget fra hvis jeg har vært i farta. Ingen tvil om at jeg må få reparert den eller kjøpt meg ny, for dette går jo ikke. 😛 Jeg har heldigvis brukt dagene godt da! Vært med familie og venner og kost meg, og det synes jeg påsken skal brukes til ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På onsdag var jeg hos frisøren og fikk meg ny sveis! Jeg satte på nye extensions, i min «egen» lengde. Jeg er SÅ fornøyd. Dette er lengden jeg alltid har trivdes best med, og jeg har alltid drømt om litt mer fylde i håret. Det føles mer naturlig, og det beste jeg kan høre er når noen sier «Hæ, har du gjort noe med håret?» (som alle har sagt til nå). Haha, det høres kanskje rart ut, men jeg vil jo at det skal se naturlig ut. Og jeg ser ekstremt forskjell, jeg satt ikke to timer i frisørstolen for ingenting. Så det er en del hår som har blitt festet! Likevel er det jo for meg selv at jeg gjør det, så hvis ingen andre ser det, gjør det meg ingenting. 

Ser dere at det har blitt fyldigere? ♥

Påskeklem fra Silje 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: