OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg nettopp har satt inn nye hår-extensions, vil jeg fortelle litt om min erfaring! Hva er positivt og negativt, er det verdt det? Hvis noen lurer, så bruker jeg Hairtalk som jeg har fått høre er noe av det beste på markedet. 

POSITIVT
– Fyldigere hår
– God kvalitet (er jo ekte hår)
– Færre dårlige hårdager ❤ 
– Tas ut igjen etter ca 8-12 måneder, så er jo ikke for alltid!
– Skader ikke håret ditt
– Ser naturlig ut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEGATIVT
– DYRT. For god kvalitet på extensionshår (og hvis man setter det på hos frisør) må man ut med mange tusenlapper. I tillegg koster det å heise opp håret hver 6.-8. uke. 
– Festene i håret gjør at du ikke kan behandle håret på samme måte som før. (Farvel hodebunnsmassasje..)
– Mye å tenke på, som å sove med flette, ikke bade i klorvann (da må du ha badehette, lekkert!) og ikke sette opp håret høyt, av mange ting.
– Du kan ikke ta en spontandusj og være klar etter 10 min. (Noe jeg kunne før) Håret bruker lang tid på å tørke, selv med hårføner, og det er jo så masse hår også! Jeg må sette av rundt en time nå. 
– Du må bruke produkter for akkurat ditt extensions-hår, så du må alltid ha med dette hvis du skal bort osv. Du kan ikke bare låne litt shampo av venninna di eller bruke hotell-balsamen lenger!

Kanskje noen som har lurt på om de skal ta extensions, fikk noen svar? Det er mye «negativt», men for meg går det opp i opp fordi jeg har så stor glede av håret. Men jeg tenker det er lurt å vite om de negative sidene også før man gjør det. Bare spør om dere lurer på noe annet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du brukt eller hatt lyst på extensions? 

– SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: