OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg og Marius på Vika kino og så «Life». Det var så godt med litt kjærestetid igjen. Marius har den siste uka spilt inn et kortfilm, og jeg har hatt 30 saker å skrive for Topp.no, i tillegg til studieoppgaver. Så dagene har bare gått til jobb, og endelig får vi vært sammen på dagtid igjen ♥

Vi gikk til en fransk restaurant som heter «Albert Bistro» og fiskesuppa var helt AMAZING. Tror vi må tilbake om ikke lenge, altså…… Filmen var forresten spennende (og skummel), verdt å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi kom hjem, tok vi med kattene en tur på terrassen. Etter å ha blitt godt kjent med leiligheten, tenkte vi det var på tide! Godt å se de kose seg med nye lukter, snuse rundt og fange blader som blåser av gårde, haha. 

– SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: