Jeg har nevnt tidligere på bloggen at jeg ikke er så fan av treningssenter. Trange rom, mange mennesker og at jeg i utgangspunktet ikke liker å «trene for å trene» er jo ikke et veeldig godt utgangspunkt.

For å hjelpe meg sier venner at folk på trening har nok med seg selv og ikke kikker på andre. Det er veldig snilt sagt ♥ og stemmer selvfølgelig noen ganger. Men altså.. det er ikke heeelt sant. For jeg har jo hørt folk snakke om raringer på treningssenteret som ikke visste hva h*n dreiv med. Folk ser på hverandre. Noen tenker hyggelige tanker, noen har nok med seg selv, og noen tenker kjipe tanker. Det er faktisk enklere for meg å tenke at det faktisk skjer, for da er det lettere å bare gi litt f.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett – jeg er en av de raringene på trening (og det er helt greit). Her er 6 grunner til hvorfor;

1 ) Jeg har veeldig mange ganger sittet bom stille 5-10 minutter i garderoben. Bare for å manne meg opp.

2 ) Ved hver maskin prøver jeg å late som om jeg kan den, mens jeg egentlig leser forklaringene 20 ganger og gjentar hver trinn driiiitsakte for å gjøre det riktig.

3 ) Dere vet på film når man later som man er på «98….99» når man skal ta armhevinger og noen kommer inn i rommet? Jeg gjorde det da Marius kom inn på rommet jeg trente i en gang. Er det muulig. (Ikke at det var 98 da, tror jeg sa mer sånn 9… 10.. Kremt, det er mange for meg, haha)

4 ) Jeg kan bli helt vrang hvis noen skal snakke til meg på senteret og jeg ikke kjenner dem. En gang kom det en fyr som skulle vise meg maskinen jeg satt på, tok meg på skulderen og skulle forklare. Jeg ble helt kald, gikk i garderoben og meldte meg ut av treningssenteret da jeg kom hjem. #truestory

5 ) Hvis Marius har sagt han ønsker å trene en time, så setter jeg på nedtelling på mobilen. Det er bare helt sykt motiverende og se at det blir mindre og mindre tid igjen av treningen… *heh*

6 ) Jeg er veldig glad når treningssøkten er over! Haha, følte jeg måtte si noe positivt om meg selv her. Men det blir jeg altså, superglad og fornøyd. Så glad at jeg unner meg en stooor pizza og dermed blir all treningen bortkastet. Neida. Joda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men til tross for alle disse punktene er jeg stolt av at jeg kommer meg på trening. Etter vi flyttet har det blitt lettere å dra, og jeg er faktisk motivert. Så hurra for det! 😛

– SILJE ♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: