OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Granateple er noe av det beste jeg vet ♥​

1. Noe fristende i kjøleskapet. Det er ingen overdrivelse at jeg vandrer bort på kjøkkenet hvert 5. minutt, på jakt etter noe som liksom skal gjøre det helt magisk å sitte på kontorpulten. Ja – det er digg med noe på kontoret, men altså.. Jeg må bare lære meg at jeg faktisk klarer å jobbe uten også.

2. Trøtte katter. Hvis de ikke har spist eller lekt, så flyr de mellom beina mine, oppå pulten, mjauer så det synger i veggene… Så ja – de må helst være litt utslitte og ha lekt masse, eller nettopp spist. Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Ryddig. Jeg er nødt til å ha det ganske ryddig på pulten, hvis ikke blir hodet mitt helt kaotisk og jeg får ikke konsentrert meg. Derfor rydder jeg alltid litt før jeg starter jobbeøkten. Orden har blitt mer og mer viktig for meg med årene. 👵🏻👵🏻

4. Almanakken min. Jeg har jo tilgang på digitale kalendere, men almanakken min klarer jeg ikke gi slipp på. Der skrives alle avtaler, jobboppdrag og deadlines, og det er alltid den jeg bruker om jeg må sjekke kalenderen.

5. MacBooken (som dessverre er død). Jeg har en iMac jeg jobber mest fra når jeg sitter på hjemmekontoret (som jeg hadde råd til fordi jeg kjøpte den brukt). Men noen ganger får jeg behov for å flytte på meg, sette meg på badet, kjøkkenet, gulvet, senga.. Og da har det vært så godt å ha den fine, lille MacBook Air-en min.. Dessverre har den takket for seg fordi jeg sølte kaffe på den, og nå må det bare spares til ny. 😭 😓

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rart å tenke på at hverdagen med hjemmekontor er forbi, nå som jeg snart begynner i VG. Det blir spennende! Har du noe du MÅ ha hvis du skal jobbe hjemme?

– SILJE ♥ ✌🏼

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: