KATTENE HAR BURSDAG!

Samarbeid med Royal Canin

MAX OG CHARLIE 4 ÅR ♥
 SANDER 2 ÅR ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Max og Charlie fyller 4 år, og Sander fyller 2 år! Det må feires med litt god mat, kos og gave. Sander fylte 19. april (jeg glemte det faktisk, kom på det dagen etter.. Gjett om han fikk kos da, haha) Mens Max og Charlie som er brødre, fylte 24. april. Da var vi på farten, så det ble best å feire litt på etterskudd i dag! 

Disse tre får så mye kjærlighet hver dag, av to puseforeldre som elsker de SÅ enormt høyt. Max, Sander og Charlie gjør hver dag morsom, og jeg er så glad for at det er akkurat de tre som er våre pusekatter.

Til den lille feiringen fikk kattene «Intense Beauty»-våtfôr fra Royal Canin, som bidrar til å vedlikeholde vakker pels ♥ Takket være fettsyrene omega-3 og omega-6. Kattene eeelsker det, og det blir alltid tomt (litt for fort). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Og så en liten gave etter maten! En morsom fjærstav (eller, hva kaller man sånt egentlig) som alle er helt gærne etter. Den har små bjeller som lager lyd, så det kombinert med en fjær som hopper og danser ble en skikkelig suksess! Også i tillegg pakket inn i gavepapir, som Max elsker. (Bare se videoen fra da jeg skulle prøve å pakke inn julegaven deres i fjor..)

♥ ♥ ♥

Elsker disse tre SÅ mye, de fortjener det beste! 

– SILJE

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

7 kommentarer om “KATTENE HAR BURSDAG!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s