FERDIG MED «HAKKETE» BLOGGING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hvis det er noen som synes at bloggingen min er litt «hakkete» om dagen, så er jeg helt enig. Med hakkete så mener jeg at det kommer et innlegg en dag, så er det stille og så kommer det to på en dag før jeg kanskje ikke rekker å blogge dagen etter igjen. Jeg vil aller helst blogge hver dag for å ha innlegg med jevne mellomrom, jeg synes det er en fin flyt. I tillegg er det en fin mengde med ett om dagen synes jeg, og to om dagen i blant. 

Hvis jeg har mellomrom i bloggingen, så er jeg opptatt av at det er en veldig grunn! Og grunnen er at jeg lenge har sittet med arbeid opp til halsen, og jobber med et prosjekt som tar mye tid. Etter planen skal jeg fortelle alt om dette 1. mai (til mandag), og etter det er sluppet, skal bloggingen bli normal igjen! Det er et prosjekt som er utrolig gøy, men selv om arbeidet er morsomt er det også veldig tidkrevende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Gleder meg til å fortelle! Håper du nyter lørdagen ♥ Jeg skal ta meg en pause mot kvelden, og så skal det jobbes i hele morgen også!

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

3 kommentarer om “FERDIG MED «HAKKETE» BLOGGING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s