DET SA BARE PANG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

God torsdag! Dagen etter vi slapp nettserien vår, hadde jeg min første dag på jobb i VG. Veldig spennende, og jeg gleder meg til å være 100 % inni alle nye programmer og henge med på alt som foregår. Det er bare hyggelige mennesker og godt miljø på kontoret, så jeg gleder meg til å jobbe fremover. Likevel er det jo slitsomt å starte i ny jobb. Kroppen er kanskje litt mer «på» enn vanligvis, det er nye inntrykk og ny lærdom som helst skal sitte så fort som mulig. 

Etter første dag sa det bare pang da jeg kom hjem, haha. Jeg hadde planlagt så mye jeg skulle gjøre, og kroppen ville ikke flytte seg fra sofaen. Det tok nemlig lang tid før jeg kom meg hjem; Jeg møtte Marius etter jobb klokka 16, vi spiste ute og jeg tok t-banen hjem rundt 19 da han skulle møte noen. Da jeg gikk av banen, kom jeg på at Marius hadde husnøkkelen og vi hadde glemt at jeg skulle få den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mobilen var tom for strøm og jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta banen tilbake (uten mobil, så altså ingen bevis på at jeg hadde billett) og så måtte jeg dra og lete i området i Oslo hvor jeg trodde Marius skulle møte noen. (Hadde jo ikke mobil, så fikk ikke ringt) Følte meg som en gjøk som gikk og kikket inn i alle restauranter og så etter ham. Heldigvis hadde de satt seg ute, så jeg fant dem til slutt! Da fikk jeg med meg nøkkelen, og var vel hjemme i ni-tiden i stedet.. Sånn kan det gå når man glemmer å ta med seg sin egen husnøkkel! #lessionlearned

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg jobber sent i dag, så vi snakkes imorgen! Da har jeg fri, og skal jobbe med blogg og andre skriveoppdrag. Blir såå deilig å komme a jour med det. Håper du har en fin torsdag! 😀

– SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

8 tanker om “DET SA BARE PANG

  1. Lisa Malene

    Ååå, så spennende med ny jobb! Hihi, «drømmer» om en slik jobb om dagen. 🙂 Det tungt på kroppen som du sier, men samtidig veldig gøy og spennende da. Det gir på en måte litt ny driv. Ønsker deg masse lykke til, spennende å følge deg. 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s