DU VET DU ER BAKFULL NÅR ..

Jeg er veldig sjelden på byen, av den enkle grunn at jeg synes det er mange andre ting å gjøre i helgen som er morsommere. Men en tur i ny og ne med venner synes jeg er gøy, spesielt når det skjer spontant! I går skulle Marius, jeg og to kompiser se en film på Cinemateket i Oslo. Vi grillet først i solen, og bestemte oss etter filmen for at vi skulle fortsette kvelden på Grand Hotel.

Der ble det mye godt i glasset, og det var SÅ hyggelig! Jeg tror jeg og Marius ramlet inn døra her i 4-5 tiden i natt, og har brukt dagen på å le av gårsdagen, og selvfølgelig – prøve å få tilbake formen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

DU VET DU ER BAKFULL NÅR….

– Du er blogger og tar ETT bilde av deg selv, fordi du ikke orker å ta flere. Ofte tar man jo mange titalls bilder før man blir fornøyd, men i dag orket jeg bare ikke. Hva er dette for et bilde liksom, jeg tar jo nesten aldri bilde i speilet heller..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

– Norge har Europas fineste vær, men du ligger inne i senga i stedet.

– Hvert skritt du tar krever en mengde med krefter, men likevel MÅ du på butikken fordi du faktisk ikke overlever dagen uten Cola og ostepop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

… Sånn har det i alle fall vært for meg i dag! Formen begynner å komme seg, så nå skal vi lage middag og sette oss ut i det syyykt fine været. Deilig med en rolig lørdag, så skal jeg jobbe imorgen i stedet. Hva gjør dere i dag? 

– SILJE ♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

2 tanker om “DU VET DU ER BAKFULL NÅR ..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s